web design, creare site
creare @title@ creare @title@ creare @title@ creare @title@ creare @title@ creare @title@

Ghita Muresan

Academie de baschet din Romania

Despre Ghita Muresan

Ghita Muresan este site-ul web al fostului superstar din Liga Nord-Americana de Baschet(NBA) : Georghe Muresan, care conduce o scoala de de baschet in tara lui natala, Romania. Site-ul web este locul unde scoala informaeaza copii inscrisi (si oricine este interesat) despre noutati, campionatele organizate, tabere si multe altele. Jucatorii folosesc acest site si pentru a se informa in legatura cu viitoarele antrenamente, meciuri si alte informatii relevante pentru grupul in care joaca.

Solutia

Echipa EDGE Web Design & Web Development a determinat dezvoltarea unei identitati unice pentru aceasta noua scoala. Principalii vizitatori ai site-ului web sunt copii care au fost inscrisi in echipele lui Ghita Muresan sau care sunt interesati de baschet. Identitatea trebuia sa reprezinte unul dintre cei mai mari jucatori de baschet din NBA si sa poata fi folosita atat pe site-ul web cat si pe echipamentele de antrenament, tricouri si sorturi etc. Logo-ul rezultat reprezenta silueta lui Ghita Muresan impreuna cu numele sau si sloganul pe care pe care obisnuia intotdeauna sa il spuna celorlalti. Audienta tinta a site-ului web era copiii, dar crearea unui site web infantil nu era solutia optima deoarece acesta trebuia sa se adreseze atat celor mari cat si copiilor, asa ca echilibrul trebuia sa fie gasit intre cele doua grupuri total diferite.

Nici logica afacerii din spatele site-ului nu era una simpla. Echipa EDGE Web Design & Web Development a trebuit sa construiasca un site web unde administratorii scolii de baschet puteau sa inceapa antrenamente si sezoane. Fiecare sezon de antrenament avea mai multe locatii diferite si o noua inregistrare trebuia sa fie facuta inainte de fiecare sezon. Dupa ce toate posturile libere au fost ocupate intr-un sezon, administratorul va imparti copiii in grupe cu ajutorul sistemului, care ii va imparti pe acestia pe baza anumitor criterii. Dupa ce un sezon va incepe, copiii ar putea sa se autentifice in panourile lor de unde vor primi informatii referitoare la urmatorul joc sau planificari ale antrenamentelor si alte informatii relevante grupului din care fac parte. In afara de sezoane, campionate anuale de vara vor fi organizate in diferite locatii ale tarii care au acelasi tip de functionalitati ca si cele descrise mai devreme.

Rezultate

Pe baza opiniilor utilizatorilor finali si a clientilor, site-ul web Ghita muresan s-as dovedit a fi un succes. Combinand tehnologii avansate si un design prietenos, EDGE Web Design & Web Development a reusit sa creeze un site unic, usor de utilizat pentru copii dar pastrand totodata o predilectie pentru cei mari. In prezent, scoala se dovedeste a fi un real succes cu sute de copii inscrisi iar site-ul web se dovedeste este folosit la intregul potential, ajutand antrenorii si administratorii sa administreze grupele, meciurile si taberele.Proiecte Similare